Porto til frankering

Frimærker købes billigt her porto til frankering

500kr.

På lager


Produktbeskrivelse

Mangler du frimærker? Så køb her porto til frankering

Porto til frankering af dine breve, sælges her billigt, her få man man automatisk en æske med flødekarameller fra Bornholm ved køb af 1 stk af porto til en frankerings med en værdi af kr.:500,00, bestilles lige her, vi leverer frimærker til dig med en værdi af mellem kr.: 3,50 og kr.: 25,00 pr. mærke.

Så kan du både sende breve med lille vægt (50 gram), og mindre pakker op til 2 kg, med portoen du køber her, for hver gang du køber Porto til frankering (frimærker) for kr.: 500,00 få du en gratis æske med 100 gram flødekarameller fra Bornholm.

Køb din porto til frankering nemt og hurtigt her.

Bestil porto til frankering i dag – få leveret i morgen.
Frimærkerne er både lidt ældre frimærker, og nyere frimærker, klar til at bruge som porto på dine breve eller små pakker.

Vi leverer porto til frankering med flest frimærke med en værdi fra kr. 5,50 kr til kr. 8. (ca. for kr. 250 kr til kr. 350  ), derud over nogle fra kr.8,25 til 25 så det passer med 500 kr i alt.
Hvis du ønsker flest med høj værdi, så skriv dette under bestillingen, så få du flest med større værdi.

Hvis du gerne vil have en oversigt over frankeringspriserne ved Post Danmark, kan du let læse det ved at benytte linket her, som føre til en porto oversigt.

Så ved du også hvor mange breve og pakker du kan sende, ved at købe denne varer, med porto til frankering plus en gratis æske velsmagende karameller fra Bornholm, som du selv kan nyde eller bruge som gave til andre, du gerne vil glæde med den pragtfulde gave.

Yderligere Information

Vægt 51 kg
Du kunne også være interesseret i…