Skip to main content
Tilbud!

Kløende hovedbund brug da Læsø shampoo

Fra: 89DK

Nulstil valg

Produktbeskrivelsexxx

Hovedbund klør brug da denne shampoo Kløende hovedbund

Pris

Ved køb af 1 stk koster shampooen 89 kr.

Ved køb af 3 stk koster shampooen 85 kr pr. stk.

Ved køb af 5 stk koster shampooen 82 kr pr. stk.

Kløende hovedbund bekæmpes nemt og enkelt med denne Læsø shampoo

Vores kunder vender tilbage, med oplysninger om, at shampooen har haft en positiv indvirkning på bedring af deres hud. Se blot billedet oven over.

psoriasis shampoo

Når du gerne vil have et mildt produkt til håret og hovedbunden, er der flere grunde til at vælge Læsø shampoo med urter og salt både til almindeligt hårtyper og til små sår, udslet, tør hud, at huden skæller eller at din hovedbund klør. Det er en shampoo der indeholder ekstra mange mineraler og vitaminer fra salt og flere urter, der har en positiv virkning på både hud og hår.

Har du kløende hud så køb denne håndsæbe med 10 % rabat brug rabatkoden Kløe10%

kløende hovedbund

Kingbo Læsø shampoo

Shampoo til fedtet hår & fedtet hovedbund

Info om ingredienserne i denne shampoo indeholder: Mipa Laureth Sulfat,  og er fremstillet af Palmeolie. Den indeholder ikke SLS og SLES. Det er en stor fordel når produktet ikke indeholder SLS og SLES. Kendetegnet på produkter med SLS og SLES er en billig sæbe fremstillet af mineralske olier og den skummer meget. Desværre kan den irritere huden / hovedbunden, netop derfor indeholder vores shampoo ikke denne ingrediens.

Kløende hovedbund så brug en shampoo med afkoget af nælde, kamille og mynte, som sammen med saltrestlage gør at håret og hovedbunden renses effektivt samtidig med de beroligende effekter urterne har, gør håret mere glansfuldt og styrker hovedbunden, samt hvis du lider af små sår, udslet, tør hud, hvis din hud skæller, eller at din hovedbund klør, er det den bedste shampoo til at bekæmpe en kløende hovedbund.

Kamille er den bakteriedræbende og beroligende urt, der giver håret mere glans og samtidig beroliger hovedbunden. Brændenælde styrker og blødgør håret da netop brændenælde er meget rig på vitaminer og mineraler. Mynte virker opfriskende og stimulerende, lukker porrerne og blødgør håret.

Når du vælger Læsø shampoo med urter og salt, får du en shampoo, du ikke vil undvære igen, den passer til alle hårtyper og personer der lider af små sår på huden eller i hovedbunden, tør hud, udslet eksem i hovedbunden, når du har en hud der skæller eller hvis din hovedbund klør. Så kan du drage stor fordel af denne shampoo, får du en effektiv og virksom shampoo mod kløende hovedbund.

Anvendelse gør håret vådt, fordel lidt shampoo i håret og lad det gerne sidde lidt i det, før du skyller det ud igen. Det giver den bedste behandling til håret.

Ingredienser:

Ingredienser: Aqua, Marin Sal Læsø,  Coco Glycoside, Glycol Distearate, Mipa Laureth Sulfate, Urtica Dioica, Matricaria Recutita, Mentha Piperita, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Phenoxyglucerin.

Uden parabener, og parfume.

Prøv denne shampoo mod skæl

Læsø shampooen til den kløende hovedbund eller skæleksem indholder 220 ml.

Shampoo med afkog af nælde, kamille og mynte samt saltrestlage. Håret renses og hovedbunden tilføres mineraler og vitaminer fra saltrestlage og urter. Der er ikke tilsat parfume og farve. Håret bliver rent og glansfuldt – og hårbunden styrkes og beroliges ved at blive tilført mineraler og vitaminer fra urter og restlage. Brændenælde kan være effektfuldt mod skæl.

Shampoo

Shampoo til irriteret hårbund

psoriasis i hovedbund

Læsø Shampoo hjælper her

Indkøbskurv

Vind et gavekort til Kingbo.dk på 500 kr.