I går aftes, sad jeg og surfede rundt på nettet, pludselig kom der, i min mailboks en nyhedsmail fra Kingbo.dk

Jeg havde tidligere handlet i butikken, så jeg måtte naturligvis se hvilke gode tilbud, det nu var muligt at få fingrene i. Sidst jeg handlede i butikken, købte jeg duftlys af mærket WoodWick, jeg valgte dengang, duften af solmodne æbler. Den har i efteråret skabt en fantastisk duft i hjemmet, nu så jeg i nyhedsmailen, at jeg kunne få kanelduft. Sådan et er jeg nødt til at eje, så det bestilte jeg fluks.

Selvom der er under en uge til jul, så benyttede jeg mig også af, at jeg kunne bestille et flot husnummer, det var lige en af de sidste julegaver, som jeg skal købe i år.

Firmaets produkter er rigtig gode, og jeg har flere gange benyttet mig af den nemme løsning, at bestille en gavekurv der fra. Jeg har anbefalet mit firma, at de fremover køber deres firmagaver, hos Kingbo.dk, fordi udvalget er godt, og der er mulighed for, at købe en tom kurv, og så kan man sammensætte indholdet, helt som man selv ønsker det. Det er nemt og fleksibelt, og kurven er altid blevet leveret, i flot indpakning.

Jeg køber ofte de flydende sæber, det er en god gave til venner og veninder, og så holder den i lang tid, jeg forkæler naturligvis også mig selv ind i mellem, med en god og lækker sæbe fra Kingbo.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *