Vi gør så meget for at være pæne og tiltrækkende, mange forskellige lækre og velduftende sager tages i brug. Hver dag springer vi ud som nye og velplejede mennesker, det er skønt. Med vores fødder er det anderledes, dem finder vi os mere eller mindre bare i, uanset hvordan de har det. Underligt, at netop vores fødder, skal nøjes med lidt tilfældig pjasken med vand, bagefter putter vi dem i par sokker, så sko, som vi hverken renser eller vasker særligt tit.

Prøv at tænke på dine fødder, det er dem som bærer dig hele dagen, sørg for at få Glade Fødder. Kom dine ømme og trætte fødder i en balje varmt vand, sammen med vores fodbadesalt, sid og nyd roen måske med en god bog, tag fødder op og tør dem, inden du smører dem med vores fodbalsam. Fodbalsam fedter ikke, og har en behagelig duft. Efter sådan en kur, har du fået Glade Fødder.

Du kan også lade dig inspirerer, til nogen af alle de andre pragtfulde produkter på vores hylder, vi har også Body scrub med økologisk rørsukker og Lavendel, så kan du komme af med de døde hudceller og få en silkeblød hud.

Eller når du har arbejdet i køkkenet, f.eks med at pille og hakke løg til aftensmaden, så kan du nemt og hurtigt vaske dine hænder i vores kaffesæbe, så er hænderne hurtigt helt duftfrie igen, og bløde. Kaffesæben indeholder udover sæbe, kaffe som igen indeholder fedt, denne fedt fra kaffen gør hænderne utrolig bløde, og når du gnider kaffen ind i hænderne forsvinder dårlig lugt, helt fra det du vasker.

Når du mangler gode håndlavede sæber, så kik ind til kingbo.dk vi har, lige de sæber du mangler, og de er drøje i brug, leveres hurtigt og billigt.

Vi glæder os til at du klikke forbi hos os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *