Når du vælger at handle ved Kingbo, er det fordi du gerne vil være god ved dig selv eller en anden, og fordi du har en lang række spændende produkter at vælge imellem. Du kan godt lide hygge og velvære og produkterne du bruger må godt være økologiske og indeholde det ekstra, der er med til at give fuld valuta for pengene.

Vi håber, du finder hvad du søger, nemlig massere af hygge og velvære.

Med en lang række af velvære produkter, hvor også æterisk olier er at finde, sammen med de mange shampoo– og sæbevarianter, håber vi du finder hvad du søger, når du gerne vil have velværeprodukter til huden – der kan gøre en forskel. Har du ikke fundet hvad du søgte, er du altid velkommen til at sende en mail, så vi kan blive endnu bedre.

Alt vi ønsker er at du finder de hygge og velvære produkter, du gerne vil have og at du forbinder Kingbo med hygge og velvære – så har du nemlig fået den oplevelse, vi håbede du fik.

Du har nemlig mulighed for at finde en lang række spændende produkter til personlig pleje – hvor der er mulighed for at finde massageolie, sæbe, shampoo og krops olier som nogle af produkterne. Du har mulighed for at finde økologiske sæber, der er med til at rense huden og holde den blød og fin. Der er mulighed for at finde shampoo, der gør dit hår mere glansfuldt og blødt og olierne giver en blød hud og gør samtidig huden mere frisk.

Med Venlig Hilsen

Team Kingbo
hygge og velvære

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *