Lækre og gode sæber fra Morgenfruerne på Læsø og Sæbeværkstedet

Der findes sæbe som vi alle kender det – det er dem du finder i supermarkedet, hvor de står side om side med hinanden og egentlig ikke gør den helt store forskel, om du vælger den ene eller den anden. Der findes heldigvis også sæber, der er med til at gøre en forskel og vælger du håndlavet sæbe fra Morgenfruerne på Læsø eller fra Sæbeværkstedet, vælger du sæbe, der kommer til at gøre en forskel.

Morgenfruerne på Læsø

Vælger du håndlavet sæbe fra Morgenfruerne på Læsø, vælger du sæbe, der er baseret på det lokale områdes råvarer – det være sig den fantastiske salt, ler, honning fra de brune bier, bivoks, tang samt vilde og dyrkede urter – altid mest muligt økologisk.

Der er blandt andet mulighed for at få håndlavet sæbe, der er baseret på morgenfrue, røllike, sæbeurt, lavendel, honning, hampolie, restlage og neutral sæbe med uldfilt omkring. Det er nogle helt specielle produkter, der er kendt for deres gode virkning på huden – så vil du være god ved dig selv, vil du med fordel kunne bruge håndlavet sæbe fra Morgenfruerne på Læsø, find dine sæber her.

Sæbeværkstedets mange sæber

Med udgangspunkt i at det naturlige er det rigtige, laver Sæbeværkstedet i dag en lang række forskellige sæber, der alle hver for sig, er indbydende, lækre og håndlavede. Der er ikke parabener eller kunstige farve- og konserveringsstoffer i håndlavet sæbe fra Sæbeværkstedet, så alle kan bruge det.

Det giver håndlavet sæbe, der kan bruges til alle hudtyper, hvor den ene sæbe passer til alm. hud, andre til fedtet hud og andre igen til sart hud. Alle sæberne er lavet på den mest enkle og skånsomme måde, da hele baggrunden for Sæbeværkstedet er, at det ofte er det skånsomme og mest naturlige, der virker bedst.

Af håndlavet sæbe fra Sæbeværkstedet kan du blandt andet få lavendel, rosmarinswinger, pink patchouli, morgenfrue, vildrose, honningsæbe, kaffesæbe, mynte, kamille og lavendel, citrongræs, og saltsæbe.

Hver for sig har de håndlavede sæber fra sæbeværkstedet deres styrker, hvor nogle af dem kan virke kølende på huden, andre sårhelende og så videre – derfor skal du vælge håndlavet sæbe fra Sæbeværkstedet, du finder helt sikkert mere end én du bliver glad for.

Du finder dine sæber her

Nu ved du det, sæber skal ikke købes i supermarkedet længere, sæber skal købes på nettet og når du vælger håndlavet sæbe, vælger du kvalitet, velvære og godhed – du vælger at passe bedre på din krop og gør din krop mere glad – det er resultatet af at bruge håndlavet sæbe fra Morgenfruerne på Læsø og Sæbeværkstedet.

Håndlavet sæber køber du på nettet, køb dine næste sæber hos os.

Hamp sæbe
Hamp sæbe

 

 

 

 

 

 

Håndlavet håndsæbe fra morgenfruerne på Læsø.

morgenfrue sæbe læsø

Vi bruger alle sæbe, hver eneste dag, flere gange om dagen, nogen nyder håndsæbe, andre skal bare være rene, eller bruger sæben af ren refleks, andre glemmer den helt 🙂

Håndsæbe er et vaskemiddel til hænder og hele kroppen, de bedre håndsæber er som regel fremstillet af gode planteolier, så som kokosolie, olivenolie, hampolie, lavendel olie, rosmarinolie, eller nogle af de andre gode planteolier, og er altid håndlavet håndsæbe, så bliver de også fremstillet på en meget skånsom måde.

Lavendel Sæbe fra Morgenfruerne
Sæbe fra Morgenfruerne på Læsø, Lavendel Håndsæbe

De håndlavet håndsæbe vi har hos Kingbo, er fremstillet af Økologiske vegetabilske fedtstoffer.

kaffesæbe

De håndlavet håndsæbe fra morgenfruerne på Læsø, er alle koldrørte sæber, fremstillet af økologiske vegetabilske fedtstoffer, mest kokosolie og tidselolie. En anden vigtig ingrediens i morgenfruernes sæber er, den berømte Læsø saltrestlage, der indeholder store mængder af mineraler, som huden og hovedbunden har stor gavn af. At morgenfruernes sæber er koldrørte, er en stor fordel, da man på den måde opnår at sæben bebeholder alle de vigtige vegetabilske oliers vitaminer, og andre gode egenskaber, man har været år om at komme frem, til netop disse opskrifter der bruges i dag til håndsæbe fremstillingen.

Håndlavet håndsæbe fra morgenfruerne på Læsø, er kendt af en hver, da de er neutrale og milde håndsæber, med en masse pragtfulde dufte, f.eks

Håndsæbe

– med saltrestlage

– med saltrestlage uden duft

– med hampe- og avocadoolie

– neutral og mild

– med honning og bivoks

– med røllike

– med sæbeurt

– med morgenfrue

– med lavendel

Håndsæberne bliver leveret hurtigt, billigt og nemt hjem til dig, vi sidder klar til at modtage din bestilling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *