I mange år, har jeg haft problemer om vinteren med, at mine hænder var grimme og ømme, på grund af frostsprængning af huden.
Jeg har forsøgt at begrænse skaderne med, diverse cremer og lignende, men jeg har stadig haft frostsprængning af huden.

Her i vinter begyndte jeg at købe faste håndsæber fra Kingbo, fremstillet af Sæbeværkstedet. Tidligere har jeg bare købt de almindelige flydende håndsæber i supermarkedet, men jeg faldt over denne side, og ville prøve en af deres sæber. Siden jeg er begyndt at bruge de faste håndsæber fra Kingbo, har jeg undgået at have frostsprængning af huden, og mine hænder er ikke udtørrede, men derimod bløde og dejlige.

Så jeg er nærmest blevet afhængig af, de faste håndsæber fra Kingbo, og selvom man måske synes de er lidt dyre, så sammenlignet med hvor ofte jeg skulle skifte en af de flydende ud, så er der ikke den store forskel. Jeg vil ikke kunne undvære de skønne sæber fra Sæbeværkstedet, og det er skønt at have en slags duft ved håndvasken, en anden ved køkkenvasken og en helt tredje i badet.

Så hvis du vil gøre noget for din hud, og du vil undgå frostsprængning af huden, så kan jeg anbefale dig at købe de faste håndsæber fra Kingbo, de har i hvert fald hjulpet mig hele vinteren, til en vinter hvor jeg kunne nyde sneen og frostvejret, uden at skulle tænke på det kunne give problemer og ømme hænder senere.

Så tak til Kingbo.dk for at have gjort mig opmærksom på disse faste sæber fra Sæbeværkstedet, og for at sende dem uden merudgifter til porto, det er god service – jeg vender helt klart tilbage som kunde igen, og ser frem til igen, at skulle vælge nogle af de fantastiske dufte som jeg skal have næste gang.

Mange hilsner

Marianne – fra Ringsted

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *