Smukke husnummer

Det er irriterende for mange, både postbuddet og fragtmanden der kommer med de ny indkøbte varer, du har gået og ventet længe på, eller personen du har solgt mormors gamle kaffestel til på Qxl auktioner, venner der skal finde din dør, men er i tvivl om hvilket husnummer, alle de ens huse har, eller lille Bertram der skal finde legekammeratens hus, og heller ikke kan se husnummeret fra vejen af.

Er du også træt af små husnummer ingen alligevel kan se lige som disse.

Små Husnummer
Små Husnummer ingen kan se på afstand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er i alle disse tilfælde at du har brug for det store smukke husnummer til huset, sommerhuset, eller virksomheden.

Det smukke husnummer er fremstillet i stærk PVC, hvilket gør det holder i mange år, samtidigt med det kan modstå det stride danske vejr, det opsættes let, man skal blot følge vejledningen, der medfølger plugs, og når der først er boret et par huller i væggen, er det nemt at sætte det smukke husnummer op.

Hus tal
Flotte hus tal

 

 

 

 

 

 

 

 

Se her hvor nemt, og enkelt de smukke husnummer opsættes nemt og enkelt.

Det smukke husnummer, behøver nødvendigvis ikke blive brugt som husnummer, hvis man har en trang og forkærlighed over for tal, så kan de store tal også sagtens pynte indenfor, og f.eks. fungere som nummer for mødelokaler, klasselokaler og meget andet.
De smukke husnummer er  70 cm højt, og ”svæver” ud fra væggen. Det sidste nye skud på stammen er, man kan få kæmpe hus bogstaver, som passer sammen med de store husnummer, så kan man nemt som ingenting f.eks. skrive 19 B på sit hus eller forretnings facade, så alle kan se huset eller virksomheden, og ikke længere være i tvivl om hvem der bor i hvilket husnummer.

Køb dine husnummer eller bogstaverne  i denne butik

Store hvide husnummer
Store hvide husnummer

 

 

 

 

 

 

 

 

Smukke hustal
Smukke hustal til dit hus

 

 

 

 

 

 

 

 

Smukke husnummer

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *