Påske med påskeæg og smukke vandperler.

Påsken nærmer sig, og med den nærmer forårets komme sig også. Vi ser frem til nogle fridage med familie og venner, fra nær og fjern. Påsken er en højtid som vi skal fejre.
At fejre Påsken, handler i stor grad også om at pynte hjemmet op, lidt i lighed med julen, men med væsentligt mindre pynt og uden juletræ.
I stedet for juletræet, så tager vi grene ind fra skoven og haven, sætter i smukke vaser og hænger flotte æg på. De typiske påskefarver er grøn og gul, netop for at hilse foråret velkommen, ligesom æggene skal vise der snart er fugle unger på vej i havens redekasser.

Til pynten på dit smukke påskebord anbefaler vi disse smukke vandperler. Disse smukke vandperler giver din dekoration, i anledning af påsken, et løft til et højere niveau. Find en smuk glasvase, og sæt havens grene i, og pynt dem med smukke æg, hjemmeklippede påskekyllinger og fugle. Hæld et lag af de gule smukke vandperler i bunden, oven på disse hælder du en portion af de flotte grønne vandperler, igen et lag med gule vandperler inden du slutter af med et lag af grønne vandperler.
Dermed har du skabt en smuk dekoration du kan nyde hele Påsken. Det er et genialt forslag til en dekoration, som du kan bruge til alle højtider og anledninger, og som holder længe. Vandperler kan holde i op til ét år, hvis de løbende holdes fugtig, og kommes i vand ind i mellem, for at suge mere ind og dermed vokse

Smukke vandperler kan nemt og enkelt købes i denne butik, der finder du også mange andre kvalitetsvarer til dit hjem, have eller dig selv.

Fordelen ved de smukke vandperler er, at de skjuler stilke og lignende i vasen, og du alene kan nyde din smukke dekoration.

Ser du ud i naturen nu, så er det også farverne grøn og gul der er fremme nu. Træerne begynder snart at springe ud, de smukke vintergækker, med flotte hvide blomster for enden af den grønne stilk, de skønne erantis kigger frem med deres gule blomst. Påsken er en ny start på et fantastisk forår, med varmere vejr til ophold i haven og på altanen.

Til frokost i Påsken, kan du tage en lille klar skål, komme vat i og fugte godt inden du drysser karsefrø udover, så du har en smuk grøn spiselig plæne til frokostbordet. Denne lille skål med karse, kan du f.eks. sætte ned i en større skål, som du har fyldt med smukke vandperler, i f.eks. gul eller orange, pyntet med små fine vintergækker fra haven. Det vil helt klart blive set af dine gæster, og er med til at skabe hygge.

God Påske

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *