Ideer til konfirmation finder du her.

F.eks. Vandperler til en flot dekoration, se her hvor hurtigt de bliver færdige og hvor flotte de er.

Konfirmation, – eller bekræftelses dagen kunne man fristes til at kalde den. For ordet konfirmation kommer af latin; confirmatio, der betyder bekræftelse.

Det er en stor dag for hele familien. Ikke alene for konfirmanden selv, men især også for forældrene. Konfirmanden går nu fra barn til voksen, og det er en dag der skal fejres på bedste måde, så det bliver en mindeværdig dag for alle.

Det kræver forberedelse til mindste detalje, og ugerne op til er travle, især for forældrene, som vil gøre alt for at den store dag bliver en succes.

Mange har tradition for, at konfirmation skal fejres hjemme, med fest for familie og venner. Bordet skal pyntes festligt op, og der skal være lys og dekorationer på bordene. Dekoration til konfirmation, er hos blomsterhandleren dyre, men du kan skabe dem selv, og give dit personlige præg på dem, som du og konfirmanden ønsker det.

Måske har konfirmanden nye ideer til konfirmation, eller har en yndlingsfarve eller favoritblomst, så lad den indgå i jeres dekoration til konfirmation.

Vi vil her komme med et par forslag, til en nem dekoration til konfirmation, hvor det eneste du skal bruge er; nogle bloklys; (blå til sønnen og rosa til datteren), et par poser med vandperler, nogle fade med 2 centimeter høj kant og nogle får stilke af blomster f.eks.: roser, hortensia, vintergæk, erantis eller hyacint.

Ideer til konfirmation (Datteren)

Datterens dekoration til konfirmation: (skabes aftenen før eller samme formiddag)
Bland en portion røde vandperler købes her (giver 1 liter færdige vandperler). Find de valgte fade frem, og kom lidt lim i bunden af de rosa bloklys..
Sæt 2 bloklys fast på fadet, og dæk bunden med et lag af vandperler, og den primære del af den dekoration til konfirmation er færdig.
Så skal du blot sætte de ønskede blomster i. Vi vil anbefale rosa hortensia eller røde hyacinter. Men er konfirmanden mere til roser, kan hvide eller gammelrosa klart anbefales også. Det smarte ved netop vandperler er, at der ikke er vand der skvulper ud på bordet, og at de skjule stængler på blomsterne, så kun de smukke blomster ses, i din egen dekoration til konfirmation.

Ideer til konfirmation (Sønnens)

Sønnens dekoration til konfirmation: (skabes aftenen før eller samme formiddag)
Bland en portion blå vandperler købes her (giver 1 liter færdige vandperler). Find de valgte fade frem, og kom lidt lim i bunden af de blå bloklys.
Sæt 2 bloklys fast på fadet, og dæk bunden med et lag af vandperler, og den primære del af den dekoration til konfirmation er færdig.
Så skal du blot sætte de ønskede blomster i. Vi vil anbefale lyseblå hortensia eller blå hyacinter. Men er konfirmanden mere til roser, kan hvide eller blå farvede klart anbefales også.
Det er også muligt at bruge havens smukke vintergækker, disse kan også farves blå. Hvis man plukker vintergækkerne et par dage før, sætter dem i glas med vand og kommer et par dråber blå konditorfarve i vandet, så vil blomsterne optage den blå farve, og de får en blå tone.

Det smarte ved netop vandperler er, at der ikke er vand der skvulper ud på bordet, og at de skjule stængler på blomsterne, så kun de smukke blomster ses, i din egen dekoration til konfirmation.

Vi ønsker jer alle en skøn konfirmations tid.

Ideer til konfirmation

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lotus stearinlys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ideer til konfirmation
Vandperler i vase

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *