Kingbo´s husnummer Det store husnummer fra Kingbo´s Numbers Se hvordan det ser ud når det er hængt op. Alle kender det det godt, når du skal besøge familie eller venner, kan det nogle gange være et problem, at finde husnummeret på huset, da mange husnumre  er meget små, og ikke kan ses, medmindre man er inden for få meter fra nummeret. Det kan også være at postbuddet eller fragtmanden, der skal finde frem til dit hus. Det er her du har brug for det store hus nummer, der vil synliggøre dit hus tydeligt, så ingen er i tvivl om hvilket hus nummer du bor i. Der er en række fordele  ved at købe det store hus nummer, det er praktisk at have husnummer, da der fx kan være indbrud, i et af nabo husene, derfor kommer politiet til jeres villakvarter, for at undersøge området og husene, her vil det være en stor fordel at have det store husnummer fra Kingbo´s husnummer, politiet nemt kan se hvilke huse der har hvilke numre, og dermed går efterforskningen hurtigere, og chancerne for fange tyvene er dermed større. Det kan også være, en i familien eller venner bliver syge og skal have assistance med hjælp fra en ambulance, der vil husnummeret igen hjælpe ambulance folkene til at få et hurtigt overblik over hvilke hus de skal finde, og dermed er dyrebar spildtid minimeret. Man kan ved Kingbo´s husnummer, købe både i sort og i hvid, der er både fordele og ulemper ved hver farve, den hvide farver har sin store fordele om aftenen og natten da den reflekterer lyset bedre end det sorte hus tal, når valget skal tages mht. valget af husnummer farven, er det vigtigt at få et husnummer der passer til husets væg farve. Det store hus nr. opsættes let med de medfølgende plukkes, hus nr. er 40 centimeter høj og svæve ud fra ”væggen”. Man kan også købe matchende bogstaver f.eks 37 A, Hele alfabetet kan leveres i sort, i hvid kan indtil videre levede A, B, C. Når man tænker over det er det faktisk mange der ser på dit husnummer.
 • Familie medlemmer
 • Venner der skal finde din dør
 • Gæster
 • Postbuddet
 • Avisbuddet
 • Fragtmanden
 • Pizzabudet
 • Interflora
 • Ambulancen
 • Politiet
 • Sygetransport
 • Offentlige myndigheder
Man vil også kunne synliggøre sin virksomhed bedre, ved at vælge at opsætte det store husnummer fra Kingbo´s husnummer, da synlig gøre virksomheden og gør den kan ses på lang afstand, så både kunder, fragtmanden samt postbuddet nemmere vil kunne se virksomhed med det store husnummer.
Kingbo´s husnummer
Sort husnummer fra Kingbo´s husnummer
               
Smukke hustal
Smukke hustal til dit hus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *