Vi kan alle komme ud for, at have brug for andres hjælp, og derfor vil vi gerne i kontakt med alarmcentralen, hvis vi er, kommer ud for en ulykke, eller er kommet til skade, eller vores hjem er brudt i brand, eller noget helt andet så er det alarmcentralen der er den først man skal kontakte. Det er i disse situationer vi har brug for hjælp, denne hjælp skal gerne komme så hurtigt som overhovedet muligt, da det er sekunder der kan afgøre liv og død, det kan være vi opholder os et sted, hvor vi ikke kender den nøjagtige adresse, så er det svært for alarmcentralen at sende f.eks. ambulance, politi eller brandvæsen til nøjagtigt det sted, man opholder sig på, når man nu er i den uheldige situation, er det ikke lige det rette tidspunkt, at rende rundt for at finde ud af hvor man er henne, derfor kan vi kun opfordre til, hvis man er den lykkelige ejer af en smartphone, at man så henter den nye app, som fortæller alarmcentralen, din nøjagtige position med få meters nøjagtighed, den smarte nye app til at hjælpe dig og alarmcentralen kan hentes her.


alarmcentralen

Hvis man ikke er den lykkelige ejer af en smartphone, kan man hjælpe politi, ambulance eller brandvæsenet til at finde det rette hus i en fart, ved at have et af de store flotte husnumre, det hjælpe dem til at finde det rette hus, da de kan se nummeret på huset på lang afstand, og dermed hurtigt kan danne sig et overblik over, hvor de skal hen for at hjælpe.

alarmcentralen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *