Hård hud på fødderne ? Brug da Baby Foot Moisture

De døde lag af huden under fødderne er meget tykkere end andre steder på kroppen, og de tørrer lettere ud. ’Baby Foot’ creme holder huden blød og smidig. En af de største grunde til, at bruge Baby Foot fugt creme er, at du opnår kontrol med hudproblemer og reducerer hudens døde lag. Det anbefales at lade produktet virke natten over. Det sikrer at du vågner med silkebløde fødder om morgenen.

Hydro Plus cremen fugter fodsålen med yderst effektive fugtgivende ingredienser, og så er cremen endda effektiv i dit ansigt! Cremen giver ikke en klæbrig følelse. Baby Foot Moisture er en gel med Aloe Vera. Efter anvendelse kan du nemt gå rundt barfodet. Baby Foot Moisture anbefales som en supplerende behandling i forbindelse med anvendelse af ’baby foot’ fodpakningen. Bliver fodsålen let hærdet og tør på ny, sikrer en regelmæssig brug af gel-cremen en nem vedligeholdelse af fodsålens og hælens naturlige fugt. Cremen anvendes især på steder, hvor der er sket en afskalning af døde hudceller. Den anvendes på sålen eller hælen, der kan nemt blive hård efter et bad eller før sengetid. Baby Foot Moisture er økologisk og fri for skadelige kemikalier som f.eks. parabener. Find produkter til fødderne her

Baby Foot Moisture ingredienser i form af Aloe Vera ekstrakt øger hudens niveauer af ilt, og den aktiverer cellefunktionerne. Aloe Vera planten kommer fra Østafrika, men den dyrkes i dag overalt. Det anvendes som skønhedspleje og som repair creme. Aloe Vera er godkendt af Lægemiddelstyrelsen som naturlægemiddel mod solskoldning, forbrænding. Aloe Vera indeholder mucilagoer, som er saft fra Aloe Veraplanten, der lindrer og beskytter huden.

Baby Foot Moisture

Diabetikere skal dog fortsat iagttage forsigtighed med hensyn til bare fødder. Det er en kendt sag, at netop diabetikere skal undgå fodsår og infektioner, der kan føre til operative indgreb og i værste fald amputationer. Derfor er ’baby foot’ serien et anbefalelsesværdigt tilbud til diabetikere. Det skal dog præciseres, at der er tale om en supplerende behandling, der ikke kan erstatte de nødvendige konsultationer hos en autoriseret fodterapeut. Men som en del af forebyggende fodpleje er ’baby Foot’ produkterne en måde at vedligeholde sine fødder på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *