Vælg dagens bedste the så er den fra Østerlandsk Thehus

Talrige videnskabelige undersøgelser har vist, at nydere af te, specielt de der holder af grøn te, taber sig hurtigere end dem, der ikke gør det. Så måske du skulle tænke lidt mindre på at købe en flot sportstaske til dit fitness udstyr fremfor i stedet at anskaffe dig en varmvandskedel og en tepotte!

Te leksikonet er en jungle.
Der er sort te, grøn te, hvid te, urtete, frugtte og rød te og Østerlandsk Chai for nu blot at nævne nogle af de mange navne te kyndige specialister beretter om på det Østerlandske The Hus af 1889’s Webside. Indenfor disse hovedkategorier findes der et væld af blandinger, der fordrer endnu mere kendskab til teens forunderlige verden. Jeg besluttede mig efter moden overvejelse, at ville markedsføre de bedste udvalgt af te fra hele verden. Det var svært, når der er hele 150 forskellige sorter, at vælge imellem. At ville markedsføre te er for mig ikke kun et spørgsmål om velsmag, det er også et spørgsmål om velbefindende, helse og altså muligheden for at tabe sig.

Det svære valg for at finde dagens bedste the

Mange undersøgelser fokuserer på grøn te, så det er vigtigt at finde den bedste the. Nogle grønne teer er meget stærke i smagen tenderende til det ubehagelige, hvis du ikke er vant til smagen. Andre er virkeligt dejlige selv for en nybegynder ud i grøn te. Grøn te gør det ikke alene. Urtete spænder over et væld af smagsindtryk fra krydret appelsin og Jasmin til Rooibos (rød te). Urtete er typisk koffeinfri, så de kan indtages til en natmad eller ind imellem koffeinholdige te sorter. Her er den sorte te fra Østerlandske Thehus, selvom den kommer fra den samme plante som grøn te, den mest koffeinholdige. Som et resultat, er vægttabet forbundet med te drikning mere komplekst. virkningen er der stadig, men de enklere te sorter er bedre. Med andre ord er det grøn te og oolong te, der hurtigt fører til vægttab, selvom de begge er gode til dette.

dagens bedste the

Ud med kaffen.
Start dagen med en frisk kop te i stedet for den normale ’negersved’. Du kan spare en masse kalorier, især hvis du er vant il at bestille en kaffe på en kaffebar. Nogle drikkevarer i kaffehusene indeholder i hundredvis af kalorier. Beslutter du dig for te er det vigtigt, at du drikker den blank. Tilsætning af mælk neutraliserer flavonoidernes virkning. At hælde skummetmælk i teen er det værste man kan gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *