Kvinder ved hvad de vil have og hvad der er Årets trend

Har du ikke lært lektien endnu. Vi lever i en anden tid. Ingen kvinde i dag stiller sig tilfreds med en gave, der minder hende om, at hendes plads skulle være i køkkenet. Begynder du på den slags, er du godt på vej til at underminere dit forhold til hende. Skal hun virkeligt føle sig som ’Guds gave til manden’ går den ikke alene med gryder, potter og pander, uanset hvor indbydende de er pakket ind i glittet julepapir. Sådan noget kan højest være en ’tillægsgave’ til den personlige gave. Og hvis du helt vil undgå hendes afmægtige vrede, køber du selvfølgeligt ikke en snerydningsmaskine i december. Det er jul nu, og det er hendes gave, du skal planlægge. Så lad os benytte lejligheden til her, at dvæle lidt ved julen 2016, og hvad der er oppe i dette års juletid. Inspiration er vigtig, når det er tid til at købe gaver ind på internettet. Uanset om du køber til din kone, mor, kæreste, stedsøster, bedstemor eller tante eller andre kvinder, der er vigtige i dit liv er det personlige, eller det hun holder af det, du skal sætte i højsædet.

Årets trend

Årets trend julen 2016

Årets trend varsler det dramatiske med masser af effekter og et strejf af glamour. På samme tid bevares den oprindelige juls fokus på det festlige. Vekslende med det ukonventionelle er trenden klar. Den går i retning af naturmaterialer, og den bevidste kvinde vil i år mere end nogensinde skrive økologi og helse ind på sin ønskeseddel både i forbindelse med at pynte op til jul og med gaveønskerne. Ønsket om det usædvanlige og finurlige står klart frem. Kobberfarver præger juletrenden både i sine strukturer, sin kraftige understregning såvel som i de pastelfarvede nuancer, der fremhæver det næsten blaserte i et første indtryk. Vel at mærke uden at være alt for prangende, den slags hører ikke julen til. En ekstravagant brug af pels, fjer og lignende, samt dyremotiver bruges til at fortælle dette års julehistorier. 924 udstillere fra 42 lande præsenterede på årets messe Christmas World i Frankfurt disse og mange andre trendsættende kendetegn ved julen 2016. Den overordnede trend til jul reflekteredes i år gennem producenternes individuelle præsentationer af julekreationer.

Det altoverskyggende ledemotiv blev introduceret som ’historier der vil blive fortalt’, og det i sig selv slår igennem i både selve moden, men også i tidligere stilarter og epoker, der kan tjene som en inspiration til det nye og overraskende. De bedste julegaver i 2016 og årets trend og nogle af de mest unikke trendsættende gaver, du kan give i julehøjtiden, vil uden tvivl bringe smilet frem på enhver kvindes ansigt, fordi det hele er uforventet. Som altid er det overraskelsen, der tæller i det magiske øjeblik, hvor glæden ved at give skal bringes til udfoldelse.

Nye farver – det imponerende og sancrosancte sort – hvide og sølvagtige ’look’.

Sort finder i stigende grad vej i den festlige juledekoration fx i form af sorte vandperler og tilbehør til det julepyntede hjem. Den kontrasterende virkning er både dramatisk og opsigtsvækkende og ikke at foglemme sine steder omgærdet af en udtalt mystik. Et kunstigt juletræ i sort, alene dekoreret med et par farvestrålende kugler er den seneste udvikling. Træets imponerende opsætning med sorte papirstjerner demonstrerer en håndfast moderne elegance. Bordpynt med sort tilbehør i form af stearinlys og vaser kombineret med sølv danner et strejf af grandios elegance til enhver fest. Ikke mindst er effekten af hvide farver imponerende; der er en særlig tendens i 2016, der introducerer det hvide kunstige juletræ dekoreret i hvidt og guld – eller i nogle tilfælde endda af farvestrålende kugler, der skaber en glamourøs effekt.

Årets trend

Og så er der lige den med gaverne.

Når hjemmet er pyntet som hun vil have det er næste punkt på dagsordenen planlægningen af dette års specielle gave til lige netop hende. Du har selvfølgelig allerede gjort hende himmelhenrykt ved allerede at give hende en kalender sirligt indpakket i glittet julepapir i dette års farver. En sådan pakkekalender til kvinder bygger på princippet om, at der er en pakke til hende hver dag med endnu en ting specielt til hende som du er sikker på hun vil holde af. Økorigtige produkter, personlig pleje, små genstande til den hjemlige hygge som dejlige duftlys eller de moderne LED stearinlys. Juleaften er selvfølgelig den store dag med gaver til hende og familien. Det er svært at kombinere det elegante, æggende og personlige med moder natur, men det kan lade sig gøre med et væld af skønne økologiske helseprodukter og miljørigtig kosmetik.

Runo Kingbo driver en postordre forretning indenfor hus & have og personlige artikler fra sit domicil i Odder. Han har netop startet en fysisk butik på ballevej 15 i Odder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *