Flotte havemøbler tilbud fx smuk granit bænk til haven

Granit er et vidunderligt materiale at investere i, hvis man for alvor vil skabe et miljø i haven, der skiller sig ud fra de fleste andre. Når du udsmykker med granit i haven og dermed havemøbler tilbud er du godt i gang med at skabe et stykke smukt og særdeles solidt havearkitektur, der pryder haven i mange, mange år fremover. De fleste er enige om, at granit som kunst i haven gør den til noget helt enestående på grund af det smukke materiale. Med havemøbler tilbud og dermed granit kan du skabe spektakulære, opfindsomme skulpturer og figurer, og du bestemmer selv hvilken sammenhæng, der skal være af opsætninger i forskellige former og funktioner. Granitten er særdeles velegnet til at sætte sammen med løbende eller stillestående vand, blus eller farverigt lys, der i det smukke naturlige, materiale får din udsmykning til at skille sig ud fra alle andre installationer og genstande i haven.

Havemøbler tilbud

Find her havemøbler tilbud granit bænk skabt af billede kunster

Skulpturerne kan omfatte utallige variationer: Vandsten, springvand, vandfald, vandløb, bassiner foruden borde, bænke og fuglebade for blot at nævne nogle af de utallige muligheder i det smukke, rustikke materiale. Faktisk er mulighederne uanede, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan laves i granit. Bænken her er en enkel bænk i granit, der er smukt håndbearbejdet og hugget i lys og mørkt granit. Find her havemøbler tilbud – bænken har en længde på 150 cm og en højde på 45 cm. Vægten er på 140 kilo. Bænken er perfekt som både pynt og siddeplads på terrassen, mens man betragter haven eller nyder en kølig drink under en pause med havearbejdet.  Det er muligt at justere bænkens ben ind og ud, så du får lige præcis den indstilling, der passer til dig og din familie. Den stilfulde og praktiske granit bænk er designet fremstillet i et godt samarbejde med kunstneren Claus Krøjgaard, og den vil pynte i enhver have – for eksempel i kombination med et vandfald, der i samhørighed kan skabe en hyggelig, lille krog i haven til rolige stunder og adspredelse. Granit skulpturerne på Kingbo er designet i Danmark, og granitten er udhugget i Kina af dygtige stenhuggere, der bruger århundrede år gamle teknikker for at få granittens naturlige skønhed til at fremstå tydeligt i stenen.

Havemøbler tilbud

Køb hos Kingbo havemøbler tilbud både store og små

Granit er mineraler fra en bjergart, der bliver dannet i store dybder under enormt tryk fra kontinenternes plader gennem flere hundrede millioner af år. Derfor er granitten også et ekstremt slidstærkt materiale. Granitten består længe efter at træ og metal er blevet nedbrudt. Granitstenenes holdbarhed sikrer, at havekunsten også kan blive til skattede arvestykker i familien de næste mange år og generationer. Nu spørger du måske, om granit er et vanskeligt og besværligt materiale at vedligeholde. Men det er faktisk ikke tilfældet. Granit er et naturprodukt, og det er porøst, ligesom for eksempel træ er. Derfor skal granitten tilføres fedtstof – det kan være vand tilsat natursæbespåner eller kokossæbe, som påføres overfladen i et jævnt lag. Derudover er bivoks eller anden syrefri voks meget velegnet til at mætte granitten på eksempelvis borde og bænke. Faktisk kan granitten tåle alle former for rengøringsmidler, og hvis der er kommet en generende plet på, og det skyldes den geologiske sammensætning af stenen. Traditionen med granit i arkitekturen er især et nordisk og skandinavisk fænomen. Allerede i Middelalderen blev granitten brugt til at bygge kirker, og sådan var det i mange år fremover. Du ser også granit i danske brosten og kantsten. Men det er især gennem de seneste år, at granitten for alvor har vundet indpas i de danske haver. Granit bænke er noget at det mest populære i haven, og du er sikker på, at du har anskaffet dig et stykke unikt design, der holder i mange år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *