Engleglas billige her – Dekorations glasengle købes her billigt

Før kimede det til julefest i december. I dag starter det hele allerede i oktober med butikkernes julepynt. Privat begynder det hele så småt i november. Nogle er rædselsslagne over alt det ’juleri’. De siger, at det orker de ikke. Og de taler om, at vi nu endnu en gang skal ’overdynges med kommerciel plastichygge’. Det synes vi hos Kingbo er overdrevet. For os handler det om at bevare nogle af julens oprindelige kvaliteter på en moderne og udsøgt måde. Derfor denne debut med et materiale, der bestemt er noget andet end plastic og kunstig glitter. Engleglas billige her Julen kunne jo f.eks. også dekoreres med håndværksmæssig dansk glaskunst.

Snaps engle

Engleglas billige her – Discount på engleglas hos Kingbo

En nyere trend i juletiden sætter kunsthåndværk i glas på dagsordene. Skal du være vært for en sammenkomst med familie og venner denne jul, er denne måde at dekorere på et forsøg på at henvise ’plasticjulen’ til historiens skraldeplads? Engleglas billige her fra dansk brugskunst i glas er det nye. Julens arkitektur – dit interiør vil funkle på ny. Der er al tid noget specielt over dekorative og blændende elementer i en borddekoration eller et pyntet bord. Julefigurer i glas kan anbringes over alt – på mindre borde og skabe og i vindueskarme i en kreativ opstilling. Juletræer som den rene glaskunst er håndværksmæssigt fremstillet i farverne klar gennemsigtigt glas, lysegrøn og mørkegrøn. Julens farver bringes ind i dit hjem enten som antydningen af en stedsegrøn illustration eller i en vinterdragt af is og sne.

Engleglas billige her – Glasengle i mange forskellige farver fragt fra kun 35 kr.

Ak ja den gamle jul som noget højtideligt juleaftensdag og første juledag som H.C. Andersen fortalte så levende om med sin fortælling Krøblingen i 1872. Han fortalte om sine egne oplevelser i løbet af julen, og satte julen på vers med sine rim om, hvordan man skulle indrette sig et juletræ. Jul i hovedstaden og de større byer betød granguirlander, flag og oplysning – kunstfærdig udsmykning både ude og hjemme. Anden juledag eller Stefans-dag, som man kaldte den, begyndte man på løjerne. Vi kender endnu udtrykket ’små julelege’, der godt kan have nogle erotiske undertoner. For Anden juledag var folkenes, karlenes og pigernes fest. Det var den dag, der blev bedrevet forskellige løjer. Nogle af karlene klædte sig ud som Stefans-manden, der havde love til at snige sig med pigerne ind i kostalden. Alle grinede med, når karlene stykke for stykke forsøgte at tage tøjet af de fnisende og rødmende piger. Julebukken lavet af halm som et hoved sat på en stang kunne nok få sådan en malkepige til at hvine af skræk. Legestuen var en af de dage på året, hvor tjenestefolk og landarbejdere fik lov til undtagelsesvist at have det sjovt. For livet den gang var alt andet end sjovt. Men den fremsynede herremand eller storbonde vidste godt, at dette var en måde, der kunne glæde fattigbønderne. Der blev danset og flirtet, og man arrangerede alle mulige julelege i legetuerne i julen.

Det finere herskab holdt sig inden døre som deltagere i de flotteste juleselskaber. Man var indbudt til kl. 16, og stuen var pyntet op med pynt omhyggeligt arrangeret af fruen. Alle stuerne var arrangeret omhyggeligt med grangrene, dekorationer, juletræ, gavestrømper, julekager og juleknas. Gran blev lagt i kaminen, så lugten af jul kan brede sig. Man spillede julelotteri med små sirligt indpakkede gaver. I dagligstuen var bordet dækket op med et nydeligt lille juletræ sat på midten af bordet.

Vi vil gerne hos Kingbo slå et slag for at bevare traditionerne og forene det gamle med det nye. Julebordpynt lavet som glaspusterens bedste glaskunst, vil få ethvert julebord til at tage sig smukt og originalt ud. Juletræerne i glas er en måde at forene de gamle traditioner med det nye på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *