Den gode shampoo fra Kingbo mod tør hovedbund

Tør hovedbund shampoo er en naturlig shampoo. Og med naturlig menes der ikke blot, at du kommer til at se naturlig ud. Det gør du sikkert også, men det er ikke det vigtigste. Og det har netop vist sig, at en god tør hovedbund shampoo baseret på restsaltlage fra saltsyderiet på Læsø virkeligt kan gøre en forskel. Shampoo med salt fra Kingbo baseret på havsalt lindrer, hvor andre produkter kommer til kort. Personer med hud sygdommen der ikke kan helbredes men udelukkende lindres har tidligere fortalt Nordjyske Stiftstidende, at havsalt er det bedste, der er sket for dem i mange år. De naturlige mineraler, jod og andre gavnlige sporstoffer i tør hovedbund shampoo baseret på havsalt gør underværker for de ramte personer.

Giv dit hår et massivt løft med Læsø shampoo med salt

Læsø Shampoo baseret på havsalt, giver håret et massivt løft. Havsalt er fyldt med mineraler, der glider naturligt ind i dit hår. Shampoo med havsalt fjerner døde hudceller og snavs uden, at havsaltet leder til at hårets naturlige fugtlag forsvinder. Læsø shampoo med havsalt giver dig en frisk, hvislende og ren følelse. For Læsø shampoo med havsalt kan forbedre cirkulationen i din hovedbund og stimulere dit hårs evne til at regenerere og løfte dit hår. Find her Kløende hovedbund shampoo med salt lindrer enhver kløende hovedbund. Om du bruger havsalt til håret for at løse hovedbunds problemer, eller om du blot gør det for at tilføje håret en naturlig glans og øge mængden af dit hår er ligegyldigt. For du kan være ganske sikker på, at håret alligevel vil blive perfekt. Læsø shampoo med havsalt indeholder tang og ekstra jomfru kokosolie. Frisk citrussaft presset sammen med shampooen giver dit hår en utrolig glans. Det er ikke underligt, at dette produkt er gået hen og blevet en bestseller på det danske marked for naturlig hudpleje!

Vikingerne vidste det – tør hovedbund shampoo fra Kingbo

Læsø shampoo lindrer den kløende hovedbund, og den er yderst virksom mod skæl. Læsø shampoo indeholder et afkog af brændenælde, kamille og mynte samt selvfølgeligt det, der gør det hele – saltrestlagen. Saltrestlagen er det, der lades tilbage efter fremstillingen af natursalt fra saltsyderiet på Læsø. Håret desinficeres, og hovedbunden får en masse mineraler og vitaminer fra saltrestlage og urter med Læsø shampoo. Produktets absolutte fortrin er fraværet af alle mulige kemikalier, der er skadelige for din hud. Efter hver vask efterlades håret rent og skinnende på samme tid med, at hårbunden styrkes og lindres. Dette skyldes tilførslen af mineraler og vitaminer fra urter og restlage på Kattegatøen. Mange tror vikingerne var nogle uhygiejniske bæster, der gemte det gode vand efter hvert bad til næste år. Men lige siden har man vidst, at naturen kan gøre en forskel m.h.t. hygiejne og pleje. Vikingerne vidste, at brændenælde er yderst virkningsfuldt mod skæl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *