Mange var med i Århus se her Birthe Kjær ved Tall Ships Race

Birthe Kjær har i mere end 40 år stået på scenen, og har prøvet mange forskellig artede opgaver. Det være sig værtinde på Dansk Melodi Grand Prix, deltager og vinder af Dansk Melodi Grand Prix, Tv-vært i programmer som Vildt Forelsket og Med Kjærlig Hilsen, teater og revy har hun også arbejdet med, og en enkelt filmrolle er det også blevet til, og vi husker alle hendes deltagelse i Vild Med Dans.

Birthe Kjær ved Tall Ships Race

Birthe Kjær ved Tall Ships Race, var en stor oplevelse. De gode klassikere fra Birthe Kjærs store repertoire, var med respekt for de gode melodier, passet godt ind til Aarhus Jazz Orchestras lyd. Hvilket man også kan høre på denne lille optagelse;

Birthe Kjær kan kunsten at sprede glæde og stemning. Fra hun går på scenen med Vi Maler Byen Rød, er publikum altid med hende, og festen er skudt i gang til de glade toner, som sikrede hende sejren i det danske grand prix i 1989, og som næsten var ved at  vinde Eurovisionen, og Birthe Kjær og Danmark fik en flot 3. plads i Schweiz.
i 2010 indspillede hun cd’en Smile, som indeholder store hits, men lidt mere jazzede toner, end Birthe Kjær tidligere har udgivet. Men ved Tall Ships Race i Århus i juli 2013, have Aarhus Jazz Orchestra lokket Birthe Kjær til hendes fødeby, og sammen udvalgt sange fra albummet Smile, men publikum blev bestemt heller ikke snydt, for dem som vi alle kan synge med på. Arriverderci Franz, som startede Birthes karriere tilbage i 1968 sang publikum glad og gerne med på. Men intet Ship race uden sangen om den vel nok mest berømte båd der findes … Den knaldrøde gummibåd.  Selvom Birthe Kjær har sunget sangen om gummibåden et utal af gange, er det altid med samme glæde og begejstring, at hun synger den ved koncerterne, og publikum skråler altid med, for alle uanset om man er 8 eller 89 så kender man den, og kan synge med, og det gør man.

Birthe Kjær ved Tall Ships Race

Birthe Kjær

 Den gode melodi der startede Birthe Kjærs karriere ses video fra nedenfor.

Birthe Kjær ved Tall Ships Race, gav Birthe Kjær to koncerter med Aarhus Jazz Orchestra en fredag og en lørdag. Videoer og fotos er fra koncerten, i skønt sommervejr på havnen i Aarhus lørdag eftermiddag. Mange mennesker havde valgt at lægge vejen forbi, og det var en forrygende koncert, med en utrolig veloplagt og glad Birthe der gav publikum en uforglemmelig eftermiddag, men smukke sange og god stemning.

Den knald røde gummibåd skulle også med, ved koncerten med Birthe Kjær ved Tall Ships Race.

Vi håber bestemt ikke det var sidste gang vi oplevede Aarhus Jazz Orchestre og Birthe Kjær ved Tall Ships Race.

Birthe Kjær den knaldrøde gummibåd
Birthe Kjær med den knaldrøde gummibåd

Vil du vide mere om Birthe Kjær, og hendes karriere, kan du besøge hendes Fanklubs hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *