EAN faktura køb hos Kingbo

Vi leverer alle varer til både privatpersoner samt offentlig og private virksomheder.For offentlige og private virksomheder, er det muligt at vælge at få elektronisk faktura sendt, også kaldet EAN-faktura.

Du kan få faktura som EAN på alle varer, så hvad enten din virksomhed eller institution har brug for flotte farverige paraplyer til firmaudflugten, beboerne eller som gaver med jeres logo på, eller om I skal have nogle lækre fuglebade i granit.

Har du virksomhed flere afdelinger, så leverer vi gerne produkterne til den afdelings adresse som du anfører ved bestillingen under leverings adresse.

EAN fakturering er nemt for dig og din virksomhed. Den elektroniske faktura er nem at bogføre, nem at betale og så sparer den miljøet for en masse papirspild.

  • Ønsker du EAN fakturering skal du bestille dine varer som hidtil, og under betaling vælger EAN betaling, og i bemærkningerne notere dit EAN-nummer. Du er også velkommen til at sende os en bestilling via e-mail med hvilke varer du ønsker evt. i form af en rekvisition.
    Efterfølgende sender vi faktura til det oplyste EAN-nummer.

Har du spørgsmål så kontakt os på 6130 3128 eller på e-mail: info@kingbo.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *