WWF Danmark en dyre organisationen – WWF gør mest for dyrene i verden

WWF Danmark en organisationen, der gør mest for dyr i hele verden

I Europa er der inden for fiskeriet krise, alt for mange fiskerbåde jagter alt for få fisk. Selv EU er vågnet op, og har tidligere i år behandlet emnet.
Ny EU-lovgivning er vedtaget, for at kunne hjælpe fiskene til at få ro, og mulighed for at yngle. Det er ikke kun godt for fiskene, men det er også med til at sikre job og løn, for medarbejdere i fiskeindustrien.
WWF danmark der støtter dyrene, har udarbejdet en fiskeguide, der hjælper forbrugerne til at foretage bæredygtige valg af fisk. Listen kan du bruge hvad enten du køber fisk fra supermarkedet, fra fiskehandleren eller vælger at spise på en restaurant.
Ønsker du et støtte fiskene og deres mulighed for at undgå udryddelse, så kan du trygt spise blandt andre blåmusling, alaskalaks, mørksej fanget med garn eller krog, alaskasej og østers. Du kan også spise torsk, såfremt den er fanget i havet omkring Island, Barentshavet eller østlige Østersø.
Er du til andre fiskearter, så forhold dig kritisk, og undersøg fangstmetoden inden du vælger at spise f.eks., hummer, hellefisk, kuller, laks, skrubber, sardin, kuller, lange og pighvar. Ønsker du at spise tun på dåse, så hold altid øje med delfin-symbolet, der sikrer at tunen er fanget på skånsomvis, og der ikke er sket delfindrab.
Du bør undgå at spise haj, havkat, helleflynder, jomfruhummer, rødfisk, lange og tunbøffer. Torsk der er fanget ved trawlfiskeri bør undgås, ligesom torsk fanget i Nordsøen, Skagerrak og Kattegat heller ikke bør finde vej til dit middagsbord.
Giv fiskene en fair chance. Du kan på linket her læse fiskeguiden som en en smart og enkel oversigt obver de forsekllige typer fisk, du kan også have den fast liggende på din mobil, så du altid kan slå op på den, når du køber fisk. Så er du med til at sikre, at fiskene kan undgå udryddelse.

wwf danmark

Vind et gavekort til Kingbo.dk på 500 kr.