Flerfarvede paraply når den skal være smuk

Hvorfor skal det være så kedeligt ? Gå dog med en flerfarvede paraply fra Kingbo. Kan du se ham for dig – den distingverede britiske gentleman på vej ned af Brompton Road. Det er en af de tågede og våde dage i London. Ind imellem pisker regnen ned. Nogle af de andre fodgængere har glemt paraplyen derhjemme. De styrter in i Harrods Varehus for at søge læ. Vores gentleman har et ironisk smil på læberne, mens han tænker: ”Don’t leave without it”. Han er ulasteligt klædt med den traditionelle bowlerhat og den sorte paraply under armen. Omridset af den ulastelige skræddersyede habit står som en afbalanceret silhuet i skyggen af Harrods. Han behøver ikke at knappe sin jakke. Den sidder perfekt på ham; den er hverken for stram eller for løs. Snittet viser, at der ligger fornemme traditioner for skrædderhåndværk bag. De stærkt tilspidsede sider og de minimale skuldre med den rette polstring gør, at han næsten ikke kan føle, han bærer den. Bukserne ligger i de rette pressefolder, og hans sorte sko er så skinnende blanke, at man kan spejle sig i dem.

flerfarvede paraply

Vores gentleman køber naturligvis kun paraplyer fra ”James Smith and Sons Umbrellas”. Siden 1830 har man fremstillet disse paraplyer og stokke i det lille kælderværksted efter de bedste håndværksmæssige traditioner. Han har købt sin paraply i forretningen i New Oxford Street, som er en enestående specialbutik, der garanterer den ægte gentleman, hans kone og hans børn det maksimalt opnåelige tørvejr, som en paraplyskærm kan skabe.

Flerfarvede paraply med 16 forskellige farver

Gennemført konservatisme er det og hans kvindelige kolleger i firmaet i Londons forretningsdistrikt står ikke tilbage for ham – de er også reserveret klædt i den feminine udgave af denne uniformering, og deres paraplyer skal ikke holdes i for skrigende farver. Selv på golfbanerne, og selvfølgeligt til de traditionsrige begivenheder som Grand National Steeplechase, the Boat Race på Themsen, polo og cricket bærer disse antikverede personligheder deres uniformer som tegn på ære, værdighed og britisk gentleman-ship.

De “Svingende tressere« blev det årti i Storbritannien, der markerede ungdomsoprøret, den nye musik og en tøjmode, der gjorde op med det korrekte og distingverede. På bare ti år blev London forvandlet fra at være en dyster konservativ by, der kun lige var begyndt at glemme Anden Verdenskrig til at være en metropol fuld af frihed, håb og løfter. London blev et centrum for al spænding; Byen hvor alt var muligt. Det forsvandt igen med yuppie-generationen i firserne, men i dag er vi igen ved få øje på det sprælske, ’fanden i voldske’ og farverige look. Og det starter altid i London.

Således også med paraplyen – hvorfor skal den absolut være så kedelig? Vi fører fra Kingbo alle mulige paraplyer i alle farver og størrelser og for enhver smag. Men vi må ikke glemme hele spektret af farver, der kan gøre en flerfarvet paraply til et dekorativt indslag i hverdagen. På stranden, på golfbanen, til festivallen ja alle steder kan man bryste sig med en flerfarvede paraply, der danner ramme om en social event vil en flerfarvet paraply live gevaldigt op. Mange vil sikkert forbinde en paraplyskærm, der er et sandt væld af farver som noget feminint, men det behøver jo ikke at være tilfældet i disse tider, hvor mænd er begyndt at opdage, at de godt kan være noget i pink. Dejligt er det naturligvis, når man ser sådan en sød hippiepige iført en spraglet jakke, med langt hår og et langt tørklæde stående under en flerfarvet paraply i parken, mens regnen pisker ned. Den flerfarvede paraply dækker hendes skuldre, så hun står der og ser helt naturlig ud med sit dejlige vindende smil. Og på stranden vil man hurtigt få øje på den attraktive slanke sommerpige iført en flerfarvet badedragt, når hun med et stort smil åbner sin farveprægtige flerfarvede paraply. Og den flerfarvede paraply vil fremhæve vores hipster teenage piges ukunstlede gestus som hun står der iført en trendy hat iført gule solbriller med sin flerfarvede paraply og en lille kæk butterfly om halsen. Som en rigtig hipster værdsætter hun modkultur, selvstændig tænkning, progressiv politik, og uafhængig kunst. Hendes distinkte smag er rette mod ideen om at gøre det gamle tøj brugbart og nyttigt igen, og hun sværger til vintage tøj. Prikken over i’et for hende og hendes brødre de mandlige hipstere er en flerfarvet paraply

Den flerfarvede paraplyleveres i fornemste kvalitet med 16 paneler, metal skaft, metal ribber, metal stænger og træhåndtag. Skærmen er lavet i polyester stof og paraplyen lukkes med en velcrolås.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *