Butikken Kingbo har til huse i Odder. Odder er Danmarks centrum, tager du din passer, og sætter foden i Odder, så er Odder centrum for Danmark, ja hvis du lige ser bort fra Bornholm.
Odder er en lille hyggelig by med ca. 11.000 indbyggere, mens Odder Kommunes samlede indbygger tal er på ca. 21.000.
Odder er en by der lægger meget tæt på Århus, kun ca. 20 km fra strøget, men Odder formår at være en aktiv handelsby, med en god handelsstandsforening; Køb Odder.

Odder har, trods dens beskedne størrelse et aktivt kultur- og fritidsliv inden for den sport, ungdom, kultur, forening og undervisning. Alt sammen styret af mange frivillige der yder en fantastisk indsats.

Sporten i Odder er samlet i en sportsafdeling; Odder IGF.

I hjertet af Danmark er Odder IGF der kan man hygge sig med en lang række af forskellige sportsgrene, så som tennis, boksning, håndbold, rugby, basket, badminton, atletik, gymnastik, skydning, svømning, Odder gymnasterne, fodbold, cykling og  bordtennis.

fritid

At være med en del af IGF Odder er både noget som unge og ældre kan være. Det gode miks mellem de unge og de ældre er det en fordel, for det enkelte medlem, da man forholdsvis nemt finder nye venner med samme interesse.

Man vælger selv hvor engageret man vil være i sit medlemskab, og hvor nogle går rigtig meget op i sin sportsgren, kan man med tiden efter meget træning måske blive en professionel sport udøver, det er dog meget få der bliver det.
Men Odder har da et par kendte navne inden for roning, hvem husker ikke Julieane Elander.

Ud over Odder IGF er der desuden en masse aktiviteter inden for senior sportsgrene i Odder. Man kan også vælge at gå til Bowling i Odder bowlingcenter, eller spille en omgang Minigolf på pladsen lige ved siden af Odder bowling center.

Ellers er der Odder Golfbane som lægger få kilometer fra Odder centrum det er en stor 18 hullers golfbane, som åbnede i 1992 banen, er tegnet af golfbanearkitekten Frederik Dreyer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *