ponchoer

Det danske vejr er lunefuldt. Derfor kan det være lidt af en kunst at klæde sig rigtigt. Særligt i forhold til overtøj kan det være lidt af en udfordring, for du ved aldrig, hvornår du kan risikere at rende ind i en regnbyge.

Den udfordring kan du klare ret nemt, hvis du sørger for altid at have en engangs-poncho med i din taske eller din lomme.

One size og to forskellige farver

Den super praktiske engangs regnslag måler 130 cm i længden og 124 cm i bredden. Den kan de fleste passe, og så kan du også både have overtøj og tasker med inden for ponchoen. Ponchoen er naturligvis også udstyret med en hætte. Bruges også i disse corona tider af tandlæger, hudpleje klinikker m.fl.

Den kommer i to udgaver: en blå og en transparent. Den er fremstillet af plastic og dermed helt vandtæt.

Prisen falder, hvis du køber flere ponchoer

Da ponchoer er tænkt som en hurtig og effektiv nødløsning i regnvejr, så har den begrænset holdbarhed. Til gengæld er den meget billig. Der er derfor god fornuft i at bestille nogle flere af dem. Du kan ovenikøbet spare mage penge, hvis du bestiller et større antal ad gangen.

Du skal som minimum bestille 10 stk. ponchoer. De koster 90 kr. Bestiller du et større antal, så er stykprisen lavere. Det kan derfor godt betale sig for dig at bestille et større antal. De fås i følgende antal: 10, 20, 30, 40, 50, 100, 250, 500 og 1.000 stk. Køber du fx 1.000 stk. så kan prisen pr. stk. komme helt ned på 6,99 kr.

Forsyn hele familien eller alle ansatte med regn-ponchoer to go

Det er meget praktisk at have et lager af regnslag liggende. Forsyn alle i familien med ponchoer to go, og læg resten i en kasse eller skuffe derhjemme. Læg også nogle i sommerhuset.

Forsyn også gerne alle ansatte i din virksomhed med en eller flere af disse praktiske stykker regntøj. Her kan I også have et lager liggende klar, hvis en medarbejder skal forlade bygningen i regnvejr. Nar du har en engangs-poncho liggende i tasken eller lommen, så er du altid forberedt på en pludselig regnbyge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *