Som modtager af vores nyhedsbrev, får du hver måned en eller flere rabatkoder, tit med rabat på hele 25 %, dermed kan du spare mange penge, på nogle af vores produkter.

Hver måned udvælger vi varer fra vores store sortiment, og give dig, som modtager af nyhedsbrevet muligheden for, at opnå store rabatter, på køb af netop de udvalget produkter.

Så vil du gerne spare penge, og samtidig forkæle dig selv, eller andre, med nogle af vores lækre sæber fra Sæbeværkstedet, Badeanstalten eller Morgenfruerne på Læsø, eller andre af vores produkter, så er det nu du skal tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Er du blandt de første 100 der tilmelder sig nyhedsbrevet, får du sammen med din levering en rabatkode, der giver dig 10 % rabat på alle varer i butikken Kingbo. Det eneste du skal gøre er at skrive i kommentarfeltet ved bestillingen af varer, at du er tilmeldt nyhedsbrev og dato for tilmeldingen. Så vedlægges unik kort sammen med din bestilling med din personlige rabatkode til næste køb. Rabatten gives dog ikke på køb af Læsø Salt.

Så tilmeld dig allerede nu, vær blandt de første 100, så kan du allerede sparer 10 % på alt ved dit næste køb hos os (undtaget Læsø salt), og samtidig modtage en nyhedsmail en gang imellem med rabatkoder, nyheder og brugbar information.

nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar mange penge