Det ligger i navnet, det bliver et næsten royalt ophold at færdes på vores hjemmeside – Kingbo. Her sætter vi kunden i højsædet med kvalitets artikler og gode tilbud. Kingbo er din sikkerhed for en god handel efter alle de krav, der stilles til pålidelig, absolut sikker og altid en god handel. Vi har e-mærke som er din garanti for en lovlig handel og vi opfylder købeloven til punkt og prikke!

Brugere på face book, trust pilot og vore tilfredse kunder tager ikke fejl. Fem stjernede anmeldelser er helt i top. Det kan være overvældende, men også dejligt med så mange tilfredse kunder på en gang. Kingbos målsætning er styret af kundernes behov for gode varer, god information og god service. Kun dette kan få det hele til at gå op en højere enhed af etisk forretning, socialt ansvar og tilfredse kunder. Vi lægger enormt meget vægt på dit helbred, fødevaresikkerhed og økologi. En grøn forretningsetik er nødvendig. Vi må alle gøre en indsats for vor klode. Kun på den måde er der håb for et bæredygtigt fremtidssamfund, og for at vi alle kan være med i det førende felt internationalt. For os betyder god forretningsetik, at vi driver forretning med integritet, ærlighed og professionalisme. Det indebærer tilpasning til denne målsætning, således at vi ud fra den bedste viden på området giver korrekt information i forbindelse med indgåede handler.

Dine fordele ved at handle med Kingbo er indlysende: Vi tilbyder billig og hurtig levering spændende over 1 – 2 dage fra kun 35 kr. uanset hvor meget du bestiller fra vort lager. Endvidere samarbejder vi med Nets Danmark samt Pensopay, så er du sikker på en ordentlig og sikker handel. Vort varesortiment er bredt og indkøbt i overensstemmelse med vores målsætning om etik og social ansvarlighed.

Det er klart, at du måske ikke føler dig sikker ved at handle på denne måde selvom der dagligt foretages millioner af forretninger på nettet. Bedre bliver det ikke af de mange negative historier om svindel man hører næsten dagligt. Men os kan du handle trygt fordi vi har indført alle de foranstaltninger, der skal til for, at det ikke kan gå galt!

Der er mange fordele ved at handle hos Kingbo

 • Kingbo har billig fragt fra kun Kr.: 35,00 uanset hvor meget du bestiller.
 • Vi har hurtig levering, den normale leveringstid er 1 til 2 dage for alle lagervarer.
 • Vi lader os bedømme af Trustpilot. På Trustpilot kan du læse andre kunders bedømmelser af os.
 • Vi samarbejder med Nets Danmark samt Quick Pay, så er du sikker på en ordentlig og sikker handel.
 • Vi overholder den danske købelov til punkt og prikke.
 • Vi har et bredt udvalg, vi vælger varer der er så naturlige som muligt.
 • Ved Kingbo finder du kvalitet, hygge, velvære og en shop, der ønsker at gøre en forskel.

Sådan handler du hos os

 1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
 2. Indtast dine personlige oplysninger
 3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
 4. Godkend vores Forretningsbetingelser
 5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlings siden og godkend købet

Kommentar er lukket